Animék-egy kicsit másképp

A legnépszerűbb animék-ahogy a szereplők látják.^^' Animeszereplők megnyilatkozásai, és a sorozatok kivesézése.

Friss topikok

HTML

Kaleido Star 1.-Sora

2007.10.13. 21:26 | fullpanic | 6 komment

Kaleido Star 1.-Sora
 
 
Amit érdemes tudni róla:
Név: Sora Naegino
Nemzetiség: japán
Család: vérszerinti szülei még kicsi korában meghaltak, igy apja testvére és annak felesége neveli. Nemrég született meg nevelőszülei vérszerinti gyermeke is-a nevét Sora adta neki-, Yume.
Hobbi: edzés, barátok felviditása
Cél: a Kaleido Szinpad sztárjának lenni/egy gyűlölettől mentes szinpadot létrehozni
Amihez ért: elsősorban a trapéz, de Rosettának hála diabolózni is megtanul.
Majd az egyik előadás kedvéért(Dracula- amiben végül nem kapott főszerepet)a jégkorcsolyázást is elsajátitja.
Na és persze az anyanyelvi szintű angol tudásáról se feledkezzünk meg.
Érdekesség:
1., Ken szerelmes Sorába, csakhogy ezt a lány mégcsak észre sem veszi. Őt sokkal jobban izgatja a Szinpad és az előadások sorsa.
2., Sora egész idő alatt felnéz Laylára-tulajdonképpen ő az, aki arra ösztönözte, hogy belépjen a társulatba. Eleinte inkább ,,ellenségek”, később válnak csak igazi társakká, baráttá, majd végül riválissá.
3., A Szinpadnál csupa nehéz és különleges mutatványokat hajtott végre, igy az alapokat nem igazán ismeri. Ez a fő gyengepontja.
4., Látja Fantomot, a Szinpad szellemét, igy kiválasztott a Legendás Manőver végrehajtására. Laylaval közösen sikerül is végrehajtaniuk.

Nektek is biztosan vannak álmaitok; mangarajzolónak lenni, vagy fodrászüzletet nyitni. Nos az én álmom az, hogy Kaleido Star legyek, és egy olyan szinpadot teremtsek, ahol nyoma sincs a gyűlöletnek, és ahol az emberek csak egy dolgot ismernek: a szeretetet és a vidámságot.
Még nagyon kicsi voltam, amikor a szüleim először elvittek egy előadásra; de azon nyomban megtetszett a Kaleido Szinpad színes világa, az artisták elképesztő mutatványai és az a rengeteg mosoly, amit az arcukon láttam, és még akkor elhatároztam, hogy akármibe is kerül, de csatlakozni fogok a társulathoz!
Tudtam mire vállalkozok; rengeteg kemény munka árán lehet csak valaki igazi artista. De volt egy valami, ami mindennél jobban ösztönzött az álmom megvalósitására; még kicsi koromban elvesztettem a szüleimet, igy édesapám testvére és annak felesége vett magához. Akkor megfogadtam, hogy mindent, mindent megteszek, amire alkalmam nyilik; a vérszerinti szüleimnek sajnos ez nem adatott meg, és ez megtanitott arra, hogy egy lehetőséget sem szabad veszni hagyni.
Igy amikor végre elérkezett a nap, hogy én is csatlakozhassak a társulathoz, beleadtam mindent, hogy a legjobb formámat hozzam-csak sajnos lekéstem a válogatást…
Aaaaaúúúú… Olyan megalázó volt-pláne ahogy Layla kisasszony beszélt velem. Apropó. Layla kisasszony a valaha élt legnagyobb sztár; minden idők legzseniálisabb és leggyönyörűbb artistája; és ő is a Kaleido Társulat tagja! Igazából ő volt az egyik döntő tényező az álmom megvalósitásában. Ő ösztönzött arra, hogy mindig jobb és jobb legyek. Csodálatos lány; hihetetlen milyen akaratereje van. Sajnos gyakran az én ostobaságomat is neki kellett elszenvednie-főleg amikor a Legendás Ugrás-ra készültünk.
Naa, várjunk csak! Egy kicsit előrerohantam!
Szóval ott tartottam, hogy lekéstem a válogatást. ,,Szerencsémre”-vagy inkább balszerencsémre-az egyik előadó megsérült, igy a főnök kérésére én ugrottam be helyette az aznapi előadásban. Mekkora szégyen! Olyan ügyetlen voltam!
De aztán jött Yuri és helyrehozta, amit én elszúrtam. Sokkal tartozom neki; például a Cirkuszfesztiválon is kitartott mellettem; óóó, de már megint elkalandoztam!
Aznap este már indultam volna haza Japánba-mivel én ott lakom, és jó sokat kellett utaznom, hogy San Franciscoba érjek-, csakhogy a főnök úgy határozott, hogy csatlakozhatok a társulathoz! Az volt életem legszebb napja!
Egyébként elég fura alak a főnök. Kalosnak hivják, és még arra is képtelen, hogy szerelmet valljon. Sarah-val is nekem kellett összehoznom, de megmondom őszintén, nagyon élveztem a dolgot. ^^
Hol is tartottam? Ja persze! A társulatnál megismerkedtem Mia-val és Ana-val, akikkel közös mutatványt is kitaláltunk. Később találkoztam Rosettával, a diabolóvilágbajnokkal. Húúú, hogy milyen ügyes az a csaj! Elképesztő.
Persze a barátokon kívűl akadtak vetélytársaim is; elsősorban May, a kinai csitri, aki később csatlakozott a Társulathoz. Elképesztően bunkó volt mindenkihez; legfőképpen hozzám, de aztán idővel ő is rájött, hogy ez nem vezet sehova. Mindenkinek szüksége van barátokra, igy neki is.
Aztán ott van még Leon is; ő is elképesztő mutatványokra képes. Szegény Leon fiatal korában elvesztette a húgát, egy Sophie nevű lányt, amiért magát hibáztatja. Egész életében ennek a terhét cipeli…
Hoppácska. Úgy érzem, kifelejtettem valakit. Vagy csak ennyien lennénk? Nem… Biztosan…
Óó, hát persze! Ken! Majdnem elfelejtettem! Ő is az egyik barátom, sőt a menedzserem is. Azt hiszem neki köszönhetem a legtöbbet; mindig kiállt mellettem, és mindig biztatott, amikor szükségem volt rá.
Néha Ken is fel szokott lépni velünk a Szinpadon, amikor bohócként beáll Ana csapatába.
Nagyon viccesek; mindig megnevettetnek. Azt hiszem ez az, amit családnak hivnak… A Kaleido Szinpad tagjai… Együtt egy nagy család vagyunk!

Címkék: kaleido star

A bejegyzés trackback címe:

https://animemania.blog.hu/api/trackback/id/tr87195474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aida 2008.06.30. 09:37:14

Létezik ez a színpad igazából és tényleg lehet jellentkezni én is hasonló szeretnék lenni d e a szüleim nem engedik sajnos

orsi:) 2008.07.12. 15:03:46

szia!!Én is artista szeretnék lenni!Te amikor említetted hogy a színpad létezik, akkor a Cirque Du Soleil-re gondoltál?én is szeretnék oda jelentkezni...Az én szüleim sem vannak oda ezért az 5letemért, de már azt sikerült elérnem hogy vettek nekem egy diabolót amin gyakorolok.A nyaralásunkon fel is fogok lépni:)és jövőre ballettozni is járhatok:)Te is próbáldd meggyőzni a szüleidet ne add fel!:)

~Melcsy 2008.10.17. 15:26:50

Én amikor legelőször cirkuszban jártam már akkor annyira megtetszett ez a pálya nekem... Szívesen lennék én is artista, nagyon jó lenne! :)

Nagyon szeretnék én is lenni, bár még fiatalabb koromban kicsit féltem is tőle (tériszony... :S ) de nagyon szerettem ennek ellenére. Mára ez a félelmem eltűnt, bátran kipróbálnám a trapézt, hiszen ha valaki komolyan gondolja hozzá kell szoknia a magasságokhoz :D

Aida sok szerencsét neked is! ;)

betyar 2009.06.02. 15:17:37

naon klasszak a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~Melcsy 2011.04.26. 18:19:18

Cape Mary California

~Melcsy 2011.05.01. 15:36:13

néha jó eljátszani a gondolattal (álmodozás így megy) ;)
süti beállítások módosítása