Animék-egy kicsit másképp

A legnépszerűbb animék-ahogy a szereplők látják.^^' Animeszereplők megnyilatkozásai, és a sorozatok kivesézése.

Friss topikok

HTML

Kaleido Star 3.-May

2007.11.09. 19:05 | fullpanic | 1 komment

Kaleido Star 3.-May
 
 
 
Amit érdemes tudni róla:
Név: May Wong
Nemzetiség: kinai
Család: sok-sok kisöcsi ^^’
Hobbi: edzés, mások kiidegelése-rossz értelemben; May imád eltiporni másokat, szereti ha másokat csesztethet-húú, de csúnyán fejezem ki magam-és, khm, eleinte Sorát tekinti fő célpontjának
Cél: Laylával együtt szerepelni a Szinpadon
Amihez ért: trapéz, korcsolya-profin űzi a témát
Érdekesség:
1., May álma, hogy együtt szerepelhessen Laylával, ami a Broadway-n meg is valósul, csakhogy a lány nem volt megelégedve a dologgal-jobbra számitott
2., egy pszichopata őrült; mindent elkövet, hogy legyőzze Sorát
3., eleinte Sorát tartja a felelősnek Layla karsérüléséért 
4., Leonnal megnyeri a Cirkuszfesztivált
5., ééééééés, ő tanitja be Rosettát egy jó pár trapézmutatványra
 
Helló mindenkinek! A nevem May Wong; én vagyok a Kaleido Szinpad újdonsült sztárja!
Na jóó, valójában Sora az, de mindenki tudja, hogy én sokkal jobb vagyok nála. Miközben ő össze-vissza bénázik, én addig felvirágoztatom a Szinpadot.
Ha olyan jó lenne, akkor ő nyerte volna meg a Cirkuszfesztivált, csakhogy még csak a közelembe se ért az ő Angyaltáncával.
,,Óó! Képtelen vagyok befejezni a mutatványt, mert nem birom, hogy összetöröm mások álmát! Óó! Szegény emberek!”
Hm. Hánynom kellett ettől a szövegtől. Azt hittem Sora is csak egy az ilyen nyálgombócok közül, de aztán rájöttem, hogy ez nem egészen ilyen egyszerű. Úgy látszik, ő más, mint a többi. Mert amit mond, azt komolyan is gondolja.
De ez még nem jelenti azt, hogy IGAZA is van!!!
Aki béna, az ne menjen artistának; ilyen egyszerű. Ehhez tehetség kell. Olyasmi, mint ami Layla kisasszonynak van. Ő bezzeg tudja, mitől döglik a légy! Nagyon tehetséges, bár megmondom őszintén, egy kicsit csalódtam benne.
Amikor valóra vált az álmom, miszerint, hogy együtt szerepelhetek a ,,nagy Layla Hamilton”-nal, megmozdult bennem valami. Csalódást éreztem. Valahogy nem azt kaptam, amire számitottam; de ez mit sem változtat azon, hogy Layla a legnagyobb sztár a szememben. És nem Sora.
Ha még egy valakit kell mondanom, aki még viheti valamire, az Rosetta lenne.
Még nagyon kezdetlegesek a mutatványai, de látni rajta, hogy óriási tehetség van benne. Egy napon még többre viheti, mint Sora.
A kis szerény. A Cirkuszfesztivált leszámitva mindig legyőzött, de ez az együgyű feketelyuk mégcsak észre se veszi. Ezért szeretik őt annyian; de hát.. Kit érdekel? A sok béna barátsága úgyse kéne.
Sora, Sora… Nehogy azt hidd, hogy féltékeny vagyok rád!! Sokkal jobb vagyok nálad, és ezt te is tudod!! Ne aggódj, egy napon bebizonyitom.

HALLOD?! BEBIZONYITOM!!!
EGY NAPON BEBIZONYITOM, HOGY MINDENKI TÉVEDETT, AKI AZT GONDOLTA, HOGY CSAK BELŐLED LEHET IGAZI KALEIDO STAR!!!!!!!
Most meg mit tapsolgat…..?*
 
*Sora a hangszigetelt üvegajtó mögül nézte a beszélgetést, ahonnan úgy tűnik May ideges rángatózásai inkább tűntek egy pantominelőadásnak…

Címkék: kaleido star

A bejegyzés trackback címe:

https://animemania.blog.hu/api/trackback/id/tr91223779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deák Tímea 2008.06.30. 09:57:35

Téjnleng azt hiszed jóbbvagy soránál ,halovány a tehedséged az ő tehedségéhez képest!!!!!!!
süti beállítások módosítása