Animék-egy kicsit másképp

A legnépszerűbb animék-ahogy a szereplők látják.^^' Animeszereplők megnyilatkozásai, és a sorozatok kivesézése.

Friss topikok

HTML

Inuyasha 7.-Sesshomaru

2007.08.12. 14:02 | fullpanic | Szólj hozzá!

 

Inuyasha 7.-Sesshomaru

 

Sajnos Sesshomaru nagyúr nem kívánt nyilatkozni, utánozhatatlan hidegvérével mindössze ennyit mondott:
,,Gyűlölök mindenkit.”
Na igen. Rövid, de tartalmas mondat.

E mindenkit-legfőképpen lányokat ^^’-bámulatba ejtő szereplő igazából Inuyasha féltestvére. Igen, első megfigyelésre tényleg nem sok közös hasonlóság van közöttük, és szerényen megsúgom, hogy második összehasonlitásra még kevesebb…
Sesshomaru egy egészen szellem lény, aki a sorozat elején még TÉNYLEG nagyon utálja az
embereket. Egyszerűen fogalmazva: Hidegvérű gyilkos, és aki az útjába áll, azt rögtön megöli.
Csakhogy egy napon, miután az Inuyashától kapott sebekből lábadozik, találkozik egy kislánnyal, Rinnel, aki ételt és italt visz neki.
Sesshomaru persze szerényen ráförmed a lányra, azzal a beszólással, hogy ő nem eszik ilyen nyomorult emberi táplálékot.
Rin azonban nem tágit, és eléri, hogy a szellem ici-pici szivecskéje elég nagyra duzzadjon ahhoz, hogy megkedvelje a lányt.
Persze nehogy egy romantikus szerelem kezdetére gondoljunk, hiszen a kislány mégcsak 8 éves! És ami azt illeti, Sesshomaru meg már több száz éves szellem, bár külsőleg úgy néz ki, mint egy huszonéves fiatal.^^’

Amikor Rin faluját megtámadják a farkasok, méghozzá Kougával az élen, a kislánynak nincs hova menekülnie, s az állatoknak sikerül végezniük vele.
Nagy szerencséjére az immár felépült Sesshomaru éppen arra szlalonozott, igy a Tensaigával-Sesshomaru kardja, ami szintén apja agyaraiból készült-még időben sikerült felélesztenie a lányt. (Na jó, valójában az történt, hogy a szellem megérezte Rin vérének szagát. Nem akarlak átverni-tudod, Sesshomaru sosem flangálna csakúgy céltalanul…^^’)

A hálától Rin rózsaszinfelhőkben úszott, s mivel szülei és élő rokonai úgysem voltak, úgy döntött, hogy csatlakozik Sesshomaruhoz, és annak hű szolgájához, Jakenhez, és utjukon elkiséri őket mindenhová.

A jég pedig kezdett felolvadozni Sesshomaru szivében; Rin képes volt előhozni a szellem egy kevésbé vérszomjas énét. Persze azért rózsaszin kalappal végig ült teadélutánokat most se várjunk tőle…

Sesshomaru egyébként képtelen megfogni Inuyasha kardját, mivel egészen szellem. A Tessaiga pedig pont az emberek védelmére készült, igy a szellemek mégcsak meg sem érinthetik.
Ehelyett kovácsoltatott magának egy új kardot, a Tokijint, ami majdnem olyan erős, mint az apja agyarából kovácsolt Tessaiga.

Akármennyire is hihetetlen, Sesshomaru és Inuyasha célja ugyanaz: elpusztitani Narakut.
A szellem azért fordult ellene, mert Naraku becsapta őt, sőt, a későbbiekben még Rint is elrabolta, és ővele zsarolta, ami egy ilyen nagy harcosnak, mint Sesshomaru igen nagy sértés. A vadászat persze nem együtt folyik; a két testvér külön-külön találta meg az utitársakat, ám az út néha egybefolyik, ilyenkor megint jön a civakodás, verekedés testvéri üdvözlés gyanánt…

A bejegyzés trackback címe:

https://animemania.blog.hu/api/trackback/id/tr39138116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása