Animék-egy kicsit másképp

A legnépszerűbb animék-ahogy a szereplők látják.^^' Animeszereplők megnyilatkozásai, és a sorozatok kivesézése.

Friss topikok

HTML

Full Metal Panic! 1.-Sousuke Sagara

2007.09.14. 17:07 | fullpanic | 6 komment

Full Metal Panic! 1.-Sousuke Sagara
 
 
Személyes adatlap:
Név: Sousuke Sagara
Kor: 16 év
Születési hely: ismeretlen
Hobbi: katonai könyvek, fegyverek, horgászat
Magasság: 174 cm
Súly: 66 kg
Rang: őrmester
Hivójel: Urzu 7
Speciális szakértelem: védelmező irányitása/Arbalest, közelharci ismeretek
Egyéb: Kiskora óta folyamatos kiképzés alatt áll, ennek köszönhetően rengeteg tapasztalatot szerzett, mint zsoldos; főleg Afganisztában harcolt.
Legújabb küldetés: Kaname Chidori védelmezése
Társak: Melissa Mao, Kurz Weber
 
Egy Mithril nevű katonai szervezetnél szolgálok mint őrmester.
Az alakulat feladata felszámolni a droggyárakat, ártalmatlanitani, vagy ha esetleg ez nem lehetséges, megsemmisiteni a terroristákat, és nem utolsó sorban: megvédelmezni a suttogókat.
Legújabb küldetésem eme utolsóhoz kapcsolódik; meg kell védenem Kaname Chidori kisasszonyt, aki a legújabb értesülések szerint szintén suttogó.
Ennek fényében különleges képességekkel rendelkezik; nem csakhogy képes telepátia útján kommunikálni más suttogókkal, de olyan adatok vannak a birtokában, amelyek megkönnyithetik a terroristákat a még monumentálisabb gépek létrehozásában. Ez a ,,fekete technológia”. Kizárólag a suttogók segitségével érheti ezt el bárki; és ennek segitségével fejleszthet olyan fegyverzeteket, melyek 10 évvel meghaladják a hadsereg gépeit.
Hogy küldetésünk még nagyobb sikerrel járjon, be kellett épülnöm a Jindai középiskolás diákok közé. Megmondom őszintén, ez nem ment könnyen.
Néha olyan furcsa dolgokat művelnek itt az emberek, ami már nekem is nehezen felfogható.
Ami nagyon súlyos, hogy tilos a fegyverhasználat az iskola épületein belül. A tanárnő megtiltotta.
De nem csak ez neheziti Chidori kisasszony védelmezését; a védett személy túlzott agressziv viselkedése is megkérdőjelezheti a küldetés sikerét.
Néha nagyon furcsán viselkedik. Van hogy egy papirlegyezővel indit ellenem támadást, pedig én csak egy normál ellenőrzést tartok, hogy elég biztonságos-e az iskolaszekrénye. Máskor viszont hirtelen kipirul az arca, és csillogni kezdenek a szemei, miközben érthetetlen szavakat mormol. Mondtam már neki, hogy forduljon orvoshoz, nem egészséges, ha csakúgy a semmitől kipirul. Lehet, hogy megfázott, ami viszont súlyos szövődményekhez vezethet, ha nem részesül megfelelő kezelésben.
Ilyenkor, ahelyett, hogy megköszönné tanácsomat, el kezd orditani velem, és sértő szavakat vág a fejemhez.
Igazán nem értem. Néha, olyan kedves tud lenni. Bár, hogy őszinte legyek, ez igencsak ritka…

Címkék: full metal panic

A bejegyzés trackback címe:

https://animemania.blog.hu/api/trackback/id/tr84165518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szánti Róbert 2007.09.27. 21:19:26

helló én nagy rajongolya vagyok a Ful metall panicknak a kedvencem Souske

tessa and chidori 2008.01.10. 16:41:19

Én is oltári nagy rajongója vagyok a full metal panic-nek nekem sok kedvencem van:D nah Bye

Nikolett 2008.06.07. 19:23:59

hello!
Tök cuki a weboldalad!
Biztos sok munka volt összerakni.

Tessa kapitány 2008.08.06. 22:13:23

Heló!
Nagyon király az oldal. Imádom az FMP-t. Az én kedvencem is Sousuke mert olyan vicces, hogy szinte semmit nem tud egy átlagos gimnazista életéről xD A másik kedvencem pedig Tessa. Vele is kb. ez a helyzet. De megértem elég más volt a gyerekkoruk. Kanamét (már bocsi a Kaname fanoknak) nem bírom annyira. Persze ő is jó de Tessát és Sousukék jobban birom mert... hát így jött őt nem szerettem meg annyira :) Ha valakinek van kedve felvehet MSN-re. Címem: anime-angel@live.com

Gabriella 2008.12.10. 20:17:30

Neked egy kurva nagy rohadt paraszt bajod van mert Sousuke nem illik Tessához mert Tessa egy nagy kurva folyton kényeskedik szoval be foghatod Tessa kapitány te nagy marha

fullpanic 2008.12.11. 18:58:53

Gabriella, ha netán még visszajössz, (de ha nem az se baj) próbáld meg egy kicsit visszafogni magad. Ird le a véleményed, de szerintem elég szép hozzá a magyar nyelv, hogy mindezt válogatott szavakkal tedd-magyarán: káromkodás nélkül!!!

Az, hogy igy beszélsz(irsz), a taplóságodat mutatja.
Üdv
fullpanic
süti beállítások módosítása