Animék-egy kicsit másképp

A legnépszerűbb animék-ahogy a szereplők látják.^^' Animeszereplők megnyilatkozásai, és a sorozatok kivesézése.

Friss topikok

HTML

Onegai Teacher-A sorozat

2008.01.02. 17:23 | fullpanic | Szólj hozzá!

Onegai Teacher-A sorozat
 
 
Cím: Onegai Teacher
Angol cím: Please Teacher
A sorozat hossza: 12 epizód
Movie-k, OVA-k: Onegai Teacher OVA
A kiadás éve: 2002
Műfaj: Ecchi, Romantika, Vigjáték, Iskola
Rendező: Yasunori Ide
Karakter design: Hiroaki Gohda
Zeneszerző: Kazuya Takase, Shinji Orito
Stúdió: Bandai Visual
 
A történet: Mit szólnál ahhoz, ha egy földönkivüli lenne a tanárod? Na, de most komolyan. Egy földönkivüli fiatal nő a tanárod, aki ráadásul úgy néz ki, mintha egy magazin cimlapjáról lépett volna le. Szóval, csinos. Feltűnően csinos.
Az osztály majdnem összes fiúja odavan érte, és ez alól nem kivétel Kusanagi Kei sem. Csakhogy.
Csakhogy ő tud valamit újdonsült tanárjáról, amiről a többieknek halvány lila gőzük sincs. Ez pedig nem más, mint származási helye. Képzeld magad Kei helyébe; előző este láttál leszállni egy UFO-t, sőt, még maga a gépjármű tulajdonosát is láttad, aki másnap kiköpött úgy néz ki, mint a friss, ropogós tanárod. De ha ez még nem lenne elég, a csajszi még arra is vetemedik, hogy MELLÉD költözzön. A szomszéd házba.
Nincs mese; Kazami Mizuhonak ki kell vágnia magát az igencsak forró helyzetből, ezt pedig csak úgy teheti, ha elcsiripel mindent Kei-nek. Ami pedig annyit tesz, hogy ő igazából a Galaktikus Szövetségnek dolgozik, és a Föld megfigyelésének céljából vetett sátrat szerény bolygónkon.
De nem. Itt még nem lesz Happy End. Ez nem elég magyarázat, hogy mégis miért veszi feleségül egy 15 éves srác a nála kissé idősebb tanárát?
Apropó. Ha már Kei életkoránál tartunk, hagy jegyezzek meg egy fontos tényezőt: Kei igazából 18, de erről senki sem tud. De hogy akkor mégis miért néz ki úgy, mint egy 15 éves gimnazista? Egyszerű: a mi kis csábitónk egy igen ritka betegségben szenved, ami nem más, mint a ,,megállás”. Ilyenkor a test teljesen leáll; az emberke nem észleli a külvilágot, viszont a teste sem öregszik. Nos, igy vesztett el Kei 3 évet az életéből.
Miközben erről és a tanárnő idejövetelének céljáról beszélgettek egy kihalt, sötét tornaszertárban, amely ráadásul még kulcsra is volt zárva, hirtelen felbukkant a fiú nagybátyja, magával ráncigálva a suli igazgatóját.
Hoppá. Egy diák és egy tanár.
Mivel a büntetés mindkettőjüknek kirúgás lett volna az iskolából, kénytelenek voltak azt szinlelni, hogy ők valójában már házasok, és mivel Kei igazából 18 életévvel bir, ezt meg is tehetik. A kamu kedvéért a két szerncsétlen TÉNYLEG összeházasodik, sőt, össze is költözik, nehogy lebukjanak az igazgató előtt.
A java mégcsak ekkor kezdődik, amikor a szinlelt érzelmek kezdenek valóságossá válni, és amit Kei osztálytársai s igy a tanárnő diákjai előtt igencsak titkolni szeretnének.
 
Igazi lecke azoknak, akik a titkos kapcsolatok titokban tartását hivatottak végezni; de nem garantálom, hogy minden megoldás mentes a hülyeségtől és persze attól, hogy magadból csinálj hülyét.
 
Egy nagyon aranyos és érzelmes történet, amely nemcsak a találkozásokról de az elválásokról is szól. Mert bizony egy ifjú házasélet nem fenékig tejfel-pláne ha az ember felesége egy galaktikus ügynök…

Címkék: onegai teacher

A bejegyzés trackback címe:

https://animemania.blog.hu/api/trackback/id/tr7282264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása