Animék-egy kicsit másképp

A legnépszerűbb animék-ahogy a szereplők látják.^^' Animeszereplők megnyilatkozásai, és a sorozatok kivesézése.

Friss topikok

HTML

Full Metal Panic!-A történet röviden

2007.09.02. 10:17 | fullpanic | Szólj hozzá!

Full Metal Panic!-A történet röviden
 
 
Egy átlagos középiskola. Egy átlagos osztállyal.
És egy cseppet sem átlagos új diákkal!
Ha eddig még nem találtál elég ötletet, hogyan idegelhetnéd ki a tanáraidat, vagy esetleg inkább a katonai témákhoz vonzódsz… De az is lehet, hogy csak egy jót akarsz nevetni… Vagy esetleg inkább sirni?
Végülis lényegtelen. Mert ebben a sorozatban mindent megkapsz, amire vágysz; hála Sousuke Sagara őrmesternek, és legújabb küldetésének…
A sorozat egy alternativ jövőben játszódik, ahol a vadászrepülők már ócskadaraboknak számitanak; a Mithril tagjai-egy titkos katonai alakulat, amelynek feladata felszámolni az illegális kábitószerrakományokat, megvédeni a suttogókat, és úgy átlagosan megmenteni a világot-különleges óriásrobot járművekkel rendelkeznek, az úgynevezett védelmezőkkel.
Sousuke Sagara, Melissa Mao és Kurz Weber is e titkos zsoldossereg tagjai, ám új küldetésük felülmúl minden eddigieket^^’:meg kell védeniük egy 16 éves középiskolás lányt, Chidori Kanamét, aki a legújabb kutatások szerint egy suttogó.
Éppen eme képessége miatt akarják megkaparintani őt a rosszfiúk, élükön Gauron, aki mellesleg a mi kis zord őrmesterünk, Sousuke ősi ellensége.
 
De vajon hogyan tud egy 16 éves katona-és fegyverőrült zsoldosfiú, aki már kisgyerekkora óta harcmezőkön küzd, egy átlagos tinédzserekkel teli, átlagos tanárokkal megspékelt, átlagos középiskolába beépülni?
Érdekes, és felettébb humoros választ kapunk erre, amit te is megtudhatsz, ha megnézed a sorozat első szériáját…
 
 

Címkék: full metal panic

A bejegyzés trackback címe:

https://animemania.blog.hu/api/trackback/id/tr5155204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása